Vandaag ga ik je dan eindelijk vertellen waar ik die leuke moestuin jurkjes vandaan haal. Zodat jij ze ook kunt aanschaffen! Ik ben helemaal in de wolken van deze super schattige jaren 50 jurkjes. Gemaakt van 100% katoen. Zitten super lekker en hebben onwijs vrolijke patronen. Ik was meteen verliefd op het vossen jurkje. Maar ze hebben er veel meer! Met flamingo’s, poezen, rozen, zwaluwen, cactussen… Ik vond mijn jurkje op de markt en wou niks liever dan de hele kraam leeg kopen. 

Ik ontmoette Sonja Augustijn, de dame achter het kraampje en we raakten aan de praat. Vol enthousiasme vertelde ze mij dat de jurkjes bij een kleine fabrikant in de UK worden ingekocht. Alles is leuk wat ze verkoopt. Tassen, portemonnees, vestjes, letters. Samen met haar compagnon Margreet heeft ze het Feel Good concept ontwikkeld. Met spulletjes waar je gewoon helemaal blij van wordt. Hun nieuwste ontwerp: Het Droomdeurtje.

Wanneer je het leuk vindt om een markt te bezoeken en Sonja in real life wilt ontmoeten. Dan kan ik je zeker aanraden een keer op de website van Swanmarket te kijken. Hier vind je een agenda waar de lifestyle markt van Nederland binnenkort staat. Maar natuurlijk kan je de jurkjes ook online bestellen. Zoals ik in de titel al omschrijf kan het ook bijna niet anders dat ze Feeling Happy heten. Wanneer je van plan bent om een jurkje te bestellen is het misschien handig om te weten hoe de maten vallen.

  • maat 8 = 32 = XS
  • maat 10 = 34 = S
  • maat 12 = 36 = M
  • maat 14 = 38 = L
  • maat 16 = 40 = XL

Op de site van Feeling Happy vind je boven en onderin ook een Event Agenda. Dus geen zorgen, ze staat vrijwel op alle markten! Vergeet vooral niet even Feeling Happy op te zoeken op Facebook en voorzie ze van een Vind Ik Leuk! 

Share: